english

 
::  HOME   :: O NAMA   ::  BBraun Avitum AG   ::  dwa   :Proizvodni program Gami light   ::  KONTAKT

 

GAMI Light

 

 KARAKTERISTIKE 

KATALOG GAMI LIGHT

GAMI light je uređaj namenjen za prečišćavanje vazduha od mikroorganizama i virusa u zatvornim prostorijama, dok ljudi borave ili obavljaju razičite delatnosti u njima. Princip njegovog rada zasniva se na činjenici da su mikroorganizmi neotporni na ultravioletno zračenje talasne dužine 253,7 nm. Prinudnim strujanjem vazduha iz prostorije preko izvora UV zračenja u uređaju vrši se prečišćavanje vazduha i ponovno vraćanje istog u prostoriju. Tako se vazduh u jednoj prostoriji može pročistiti do različith nivoa, što zavisi od nivoa zagađenosti i dotoka neprečišćenog vazduha u tu prostoriju.

 


- Dimenzije uređaja:
   širina    115mm
   visina 1055 mm
   debljina 120 mm
- Težina uređaja: 3,5 kg
- Kapacitet: 100 m3 / h
- Priključni napon:
   230 V/50 HZ ,
   takođe prilagođeno naponu od 120 V / 60 HZ
- Instalirana snaga: 50 W
- Predviđena montaža na zid prostorije
   minimalno 60 cm od poda
- Stepen zaštite: IP 20

    ODRŽAVANJE

 Zaštita od UV zračenja izvedena je naročitom konstukcijom uređaja tako da se nesmetano može boraviti u prostoriji dok GAMI light radi.
Kućište je od UV rezistentnog, specijalnog pleksiglasa, debljine 4 mm koji propušta sve delove spektra svetlosti osim spektra UV, što omogućava da ovaj uređaj ima i funkciju izvora svetlosti kao i dug vek trajanja.
Ugrađen je PHILIPS-ov izvor UV zračenja izrađen u skladu sa najnovijim svetskim propisima, čiji je radni vek preko 2 000 sati. Snaga ugrađenog izvora UV zračenja je 30 W.
Uređaj poseduje i 50-mikronski ulazni filter u funkciji zaštite od čestica prašine i ostalih mehaničkih nečistoća iz prostorije koja se prečišćava.
Kompletan sklop je opremljen elektronikom koja detektuje i signalizira slabljenje ili prestanak rada lampe, izazvan nekim nedostatcima.

 


U toku eksoploatacije provremno treba unutrašnjost uređaja i sam izvor UV zračenja očistiti dezinfekcionim sredstvom kao i zameniti ulazni filter.

U koliko se sa unutrašnje strane izvora UV zračenja pojave zatamnjenja, iste treba odmah zamenitit novim i pre isteka radnog veka.

Lampa se sme otvarati, radi održavanja i servisiranja, samo u slučaju kada je isključena.
 

 

 

::  HOME 
:: 
O NAMA
::  Zastupništva
:: 
Proizvodni program Gami light
:: 
KONTAKT


Zodis company doo , Mokroluška 126 G, 11 125 Beograd
Telefoni: 00 381 11 3476684 i 3476415 i 3046959
 Fax: 00 381 11 3046902
 E-mail: office@zodis.rs
Mobilni broj: 00 381 60 4330012

Copyright .Zodis company 2011 .                                                                                                                                                                                                                                                 coolmedia & w solution design